» Контакти » Начин на плащане » Регистрация » Помощ » За реклама » Условия за ползване » За сайта » вход

Категории продукти

Екскурзия в Израел - над 55+

Екскурзия

Екскурзия в Израел - над 55+ Цена: 499.00 EUR с ДДС

Телефон за информация:
0700 15 999Поръчка и допълнителна информация


Екскурзия в Израел с чартърен полет всяка неделя от 11.03 до 03.06.2012г.

7 нощувки с включени закуска и вечеря, в 4 хотел във Витлеем - цени от 499 евро.

В цената е включена и целодневна екскурзия до Йерусалим с екскурзовод на български език!

Повече информация и снимки на хотела:
http:www.astralholidays.bg/pochivki/program/46/country/56/resort/1293/transport/44/hotel/14388/page/snimki.html


Програма:

Ден първи
Програмата започва със среща на летище София с представител на Вашия туроператор и изпращане на групата с полет от София до Тел Авив. Посрещане на летище Бен Гурион от представител с български език на фирмата-партньор в Израел. Трансфер от летището до хотела във Витлеем. Настаняване. Нощувка.


Ден втори
Закуска в хотела, след която предстои целодневна екскурзия до Йерусалим с екскурзовод на български език. По време на тази екскурзия ще имате възможност да се докоснете до едни от най-светите реликви на християнството, да „запечатате” неповторимата панорамна гледка от Маслиновия хълм, да видите запазени дръвчета в библейската Гетсиманска градина, където Исус е предаден и арестуван; да запалите свещ в църквата с гроба на Дева Мария; да се разходите из арменския, арабския и еврейския квартал на Стария Град; да оставите листче с пожелание на святата за евреите „стена на плача”; да преминете по Виа Долороса - кръстният път на Христа; да изживеете неповторимото усещане, покланяйки се на Гробa Господен, и от този момент, вече да станете хаджия (за което ще получите и удостоверение). Заръщане в хотела, вечеря и нощувка.


Ден трети
Закуска в хотела. Разполагате със свободно време или възможност за допълнителна екскурзия (срещу заплащане) до Мъртво море с екскурзовод на български език.
Ще имате възможността да стъпите на най-ниската точка на земята и видите уникалния природен феномен, разположен на 392 м. под морското равнище. Пътят минава покрай Йерихон - един от най-старите градове с останки от епохата на неолита и бронзовата епоха, и Кумран, в който са намерени първите свитъци от Стария завет на библията - мястото, където е живял Йоан Кръстител. След кратка пауза за снимки на „кота нула” пред Вас ще застане Мъртво море - най-дълбоката земна депресия. Величествени планини от територията на Израел и Йордания ограждат водната площ на известно от хиляди години с невероятната си сила море - неповторим източник на здраве и красота. Скрити в неговите дълбини се намират концентрирани минерали, натрупвани с милиони години, а от древни времена славата на Мъртво море е привличала потоци от посетители от всички точки на света, желаещи да се възползват от неговия здравословен и разкрасяващ за кожата ефект. /По пътя ще имате възможност да посетите и магазин с разнообразни козметични продукти/. Разполагате с уникалната възможност да направите плаж, лековита кална баня или да поплувате в безтегловност в най-соленото море на Земята.

цена:
91 евро на възрастен/дете при мин. 15 човека,
77 евро на възрастен/дете при мин. 20 човека.

Следва завръщане в хотела, вечеря и нощувка.


Ден четвърти
Закуска в хотела. Разполагате със свободно време или възможност за допълнителна целодневна екскурзия (срещу заплащане) - Галилея, Назарет и река Йордан с екскурзовод на български език. Ще имате възможност да посетите Назарет - „цветето на Галилея”, базиликата Благовещение – мястото, на което Архангел Гавраил се явява пред Дева Мария, за да съобщи благата вест, че тя ще роди Христос. Продължаваме за библейска Галилея. В Кана Галилейска Исус извършва първото чудо - превръща водата във вино, на Галилейското езеро е открит и един от най-старите кораби, за който вярват, че е Мойсеевия ковчег, а в Капернаум се намира синагогата, в която е служел самия Спасител. На това място Исус извършва второто чудо - нахранва няколко хиляди души като умножава пет хляба и две риби. Следва спирка при Йорденид, мястото на река Йордан, където Йоан Кръстител е извършил ритуала по покръстването на Исус Христос. Реката води началото си от подножието на планината Хермон и влива водите си в Мъртво море чрез езерото Кинарет. Разполагате със свободно време край реката за потапяне в свещената река. Не забравяйте да вземете и своя „сертификат”, да запазите робата си и отнесете за здраве малко вода.
цена:
70 евро на възрастен/дете при мин. 15 човека,
60 евро за възрастен/дете при мин. 20 човека
Вечерта следва завръщане в хотела, вечеря и нощувка.


Ден пети
Закуска в хотела. Разполагате със свободно време или възможност за допълнителна полудневна екскурзия (срещу заплащане)- обиколка на Тел Авив и Яфо с екскурзовод на български език.
Ще имате възможност да опознаете най-големия град на Израел, административната столица на страната, обявена от ЮНЕСКО за обект на световното културно наследство. Градът съчетава в себе си модерни бизнес сгради, музеи, блясъка на най-голямата диамантената борса и романтиката на живописния Яфо (Яфа) - едно от най-старите пристанища на света, около което е възникнал града, свързано с много легенди и библейски предания. На възвишение, от което се открива прекрасна гледка към средиземноморския залив и целия град, ще посетите църквата Св. Петър, на мястото на което е възкресил Тавиф, ще видите старата часовникова кула, „зодиакалния мост”, който сбъдва съкровенни желания, ще се разходите из осеяните с художествени галерии и занаятчийски работилници улички. Яфо е близък за нас и като център на имигриралите в Израел българи, няма да е случайно ако забележите табела на кафене или дюкян на българси език.

цена:
42 евро на възрастен/дете при мин. 15 човека,
33 евро на възрастен/дете при мин. 20 човека.


Ден шести
Закуска в хотела. Разполагате със свободно време или възможност за допълнителна екскурзия (срещу заплащане) -Кесария, Хайфа и Акра с екскурзовод на български език.
Ще разгледате града, построен от Ирод Велики на земя, дарена му от император Август, откъдето носи и името Кесария. Ще видите запазени останки от римско и гръцко време - аквадукти, улици, хиподрум, древен амфитеатър... Обиколката ще продължи към Хайфа, смятан за един от най-красивите градове в света, разположен терасовидно по склоновете на планината Кармел. Тук може да се видят храмове на всички християнски църкви, включително руска и арменска. Екскурзията ще завърши с посещение на Акра, построен още през 4 в.пр.н., завзет от Александър Македонски през 332 г.пр.н.е. Градът е военна база на кръстоносците до 1244 г., Ще имате възможността да се разходите из живописната старинна част и красивото пристанище.

Цена:
85 евро на човек при мин. 15 човека
76 евро на човек при мин. 20 човека

(с включени входни такси за Кейсария и за Акра).


Ден седми

Закуска в хотела. Разполагате със свободно време или възможност за допълнителна екскурзия (срещу заплащане) - Езерото Сахне с екскурзовод на български език.
Националният парк Gan HaShlosha, известен също с арабското си име Sahne e според списание Time един от 20-те най-красиви парка в света. Езерото е с естествено топла изворна вода и температура 28` през цялата година. С тази екскурзия ще имате възможността, освен да поплувате, да се насладите на уникални природни красоти и водопади.

Цена:
52 евро на човек при мин. 15 човека
48 евро на човек при мин. 20 човека


Ден осми

Закуска в хотела. Следва свободно време и организиран трансфер до летище Бен Гурион - Тел Авив за полет до София. Пристигане в България.


Забележка: Всички екскурзии се заявяват и заплащат предварително от България!


Цената включва:

самолетен билет: София - Тел Авив - София с включени летищни такси
посрещане от представител на фирмата-партньор и трансфер до хотела с български език
настаняване за 7 нощувки със закуска и вечеря в хотел 4 във Витлеем
целодневна екскурзия до Йерусалим с екскурзовод на български език
медицинска застраховка за целия период на пътуване


Цената не включва:

Горивна такса - поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите имат право да начислят горивна такса. В този случай цената на пътуването ще се промени съгласно горивната такса.
Горивната такса се дължи за всички резервации за съответния полет, без значение кога са били направени.
Информация за стойността на горивната такса ще бъде публикувана 21 дена преди датата на съответния полет, за което клиентите ще бъдат уведомени и ще могат да заплатят горивнато такса до 7 дни преди пътуването /за записвания по-малко от 21 дена преди съответния полет също ще важи обявената горивна такса за този полет, ако има такава/.
допълнителни екскурзии и хранения, неописани в програмата
бакшиши


Екскурзия в Израел - над 55+
Екскурзия в Израел - над 55+
Екскурзия в Израел - над 55+

Телефон за връзка: *

e-mail: *

Вашите имена: *

Адрес за доставка: *

Данни за фактура:

Предпочитана куриерска служба и допълнителни бележки:

Код за сигурност: *Отбелзаните полета със * са задължителни!!!

АСТРАЛ Холидейз АД


Слоган: Знае къде!

Град: Пловдив

Адрес: ул. Капитан Райчо 56, Търговски център ГРАНД

Телефони: 0700 15 999

Факс: 032.666 900

e-mail: astral@astralholidays.bg

Уеб сайт: www.astralholidays.bg

Лице за контакт:

Предмет на дейност:

Астрал Холидейз АД, част от AH Holding. Регистриран туроператор и туристически агент № 00836. Сертифициран по ISO 9001:2000 от TUV NORD.
12 офиса в страната с над 130 квалифицирани кадри. On-line оферти, резервации и плащания. Чартърни полети до Европа, Африка и Азия. Хотелски резервации за цял свят. България - най-добрите оферти за море и планина. 6 IATA офиса за продажба на самолетни билети на всички авиокомпании.

Рекламни флашки,  календари и сувенири

Рекламни календари: работни, листови, настолни

multi computers
Застраховки ниски цени - гражданска отговорност, каско, живот


Най-разглеждани продукти