» Контакти » Начин на плащане » Регистрация » Помощ » За реклама » Условия за ползване » За сайта » вход

Категории продукти

Microinvest ТРЗ и ЛС Pro - новаторска система за цялостна обработка и контрол на данните за персонала на фирмата

ТРЗ софтуер

Microinvest ТРЗ и ЛС Pro - новаторска система за цялостна обработка и контрол на данните за персонала на фирмата Цена: 99.00 EUR без ДДС

Телефон за информация:
02/9 55 55 15Поръчка и допълнителна информация


Microinvest ТРЗ и ЛС Pro е новаторска система за цялостна обработка и контрол на данните за персонала на фирмата – от въвеждане и начисляване, до експортиране и архивиране на индивидуални досиета на работници. Програмата е изградена върху стабилна база на MS SQL Server, което предполага както сигурност и постоянна защита на информацията, така и натоварване с голям обем от данни. Предвидени са функции като контрол на достъп, въвеждане и редакция на информацията от отдалечени работни места, бърза работа с картоните на служители те и др. Основни предимства и функционалности: Свеж и улеснен интерфейс, с вградени автоматизации, насочващи функции и активна помощ, които правят програмата достъпна за работа и от начинаещи потребители; Пълен набор от бланки и документи, необходими за организация на дейността по завеждане на личния състав; Автоматична номерация и архив на изходящата документация; Изграждане на цялостно и подробно досие на работниците и служителите, въвеждане на няколко назначения в един личен картон, с възможност за обединяване и обмен на данни; Подготовка на файлове с данни за експорт към НАП и НОИ за: Декларация Образец 1 и Декларация Образец 6; Уведомления за договори; Данни за болнични; визуализиране на данните преди експорт във формат на бланките по нормативна уредба , за по-лесна и бърза за редакция на информацията; Изготвяне и запис на файлове за изплащане на заплати и осигуровки по банков път, към повече от 20 търговски банки; Уникална технология за въвеждане на присъствени дни, болнични и отпуски чрез персонален календар за всеки един работник; Подробни справки с богати филтри и възможност за индивидуални настройки; Генериране на трудоемки справки като УП2, УП3, форма 76, справки за статистиката и др. Експорт на всички документи и справки към MS Excel, MS Word, PDF, XML и др.; Стабилна работа в мрежа и по интернет, което позволява въвеждането на информация в една база от няколко отдалечени работни места едновременно; Съвместимост с Windows XP/Vista/7 32-bit и 64-bit Microinvest ТРЗ и ЛС Pro е проектирана да води и организира всички дейности и задачи, свързани с персонала на фирмата, като едновременно с това се гарантира сигурност и защита.


Microinvest ТРЗ и ЛС Pro - новаторска система за цялостна обработка и контрол на данните за персонала на фирмата
Microinvest ТРЗ и ЛС Pro - новаторска система за цялостна обработка и контрол на данните за персонала на фирмата
Microinvest ТРЗ и ЛС Pro - новаторска система за цялостна обработка и контрол на данните за персонала на фирмата

Телефон за връзка: *

e-mail: *

Вашите имена: *

Адрес за доставка: *

Данни за фактура:

Предпочитана куриерска служба и допълнителни бележки:

Код за сигурност: *Отбелзаните полета със * са задължителни!!!

Микроинвест ООД


Слоган: Качествен български софтуер за автоматизация на вашия бизнес!

Град: София

Адрес: бул.Цар Борис III 215, Геопланпроект, ет.12

Телефони: (02) 955-55-15, 955-53-34, 955-72-26

Факс: (02) 955-40-46

e-mail: marketing_microinvest@abv.bg

Уеб сайт: http://www.microinvest.net/

Лице за контакт: Виктор Павлов

Предмет на дейност:

Microinvest е българска софтуерна фирма, специализирана в разработване, разпространение и поддръжка на програмни продукти и системи.Основно предимство на продуктите на Microinvest е тяхната ниска цена и богатите фукнционални възможности. Разработените програмни продукти успешно автоматизират всички дейности, свързани със следене и контрол на стоки, валути, операции и документи. Фирмата притежава широк спектър от клиенти - министерства, големи предприятия, частни фирми с различен обем на дейност и огромен брой малки фирми и частни клиенти. Едновременно с това Microinvest успява да предложи качествено обслужване на всички заявки за поддръжка и корекции, без значение от произхода им. Всички програмни продукти на Microinvest работят с операционната система MS Windows.
Рекламни флашки,  календари и сувенири

Рекламни календари: работни, листови, настолни

multi computers
Застраховки ниски цени - гражданска отговорност, каско, живот


Най-разглеждани продукти